Sök Meny
Såld

Norrtälje - Gransäter / Vegagatan 16A

3,5 med möjlighet att göra om till 4:a!

Nu finns det tillfälle att förvärva denna generösa 3,5:a om ca 95,5 kvm med inglasad balkong ett stenkast från Norrtäljes stadskärna.

Här bor ni bekvämt, högst upp i huset med hiss, utan insyn. Generösa umgängesytor, kök med plats för matbord, två sovrum, med möjlighet att göra ett till, samt två toaletter gör att man aldrig behöver trängas. Lägenheter erbjuder fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljus genom hela bostaden. Balkongen har ett lugnt läge in mot innergården med utsikt mot Norrtäljeviken. Genom att balkongen är inglasad går den också att njuta av större delen av året.

Lägenheten har ett visst renoveringsbehov av ytskikt vilket gör det möjligt för er att själva sätta er egen prägel på denna välplanerade bostad.

Föreningen är populär och välskött och har under dem senaste åren kunnat sänka sina avgifter flertalet gånger! Föreningen har också en stor grönskande innergården där man har möjlighet att umgås i solen samtidigt som barn kan leka ostört och skyddade från trafiken.

Området är trivsamt med vackra promenadstråk längs med Norrtäljeviken men ändå med ett centralt läge med stadsbuss som stannar ca 200 meter från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Gransäter
Vegagatan 16A
Slutpris: 2 010 000 kr
Boarea: 95,5 kvm
Avgift: 5 369 kr/mån
Driftkostnad: 449 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Vegagatan