Vegagatan 16A / Gransäter / Norrtälje

3,5 med möjlighet att göra om till 4:a!

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
95,5 kvm
Avgift
5 369 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2017-06-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gransäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det tillfälle att förvärva denna generösa 3,5:a om ca 95,5 kvm med inglasad balkong ett stenkast från Norrtäljes stadskärna.

Här bor ni bekvämt, högst upp i huset med hiss, utan insyn. Generösa umgängesytor, kök med plats för matbord, två sovrum, med möjlighet att göra ett till, samt två toaletter gör att man aldrig behöver trängas. Lägenheter erbjuder fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljus genom hela bostaden. Balkongen har ett lugnt läge in mot innergården med utsikt mot Norrtäljeviken. Genom att balkongen är inglasad går den också att njuta av större delen av året.

Lägenheten har ett visst renoveringsbehov av ytskikt vilket gör det möjligt för er att själva sätta er egen prägel på denna välplanerade bostad.

Föreningen är populär och välskött och har under dem senaste åren kunnat sänka sina avgifter flertalet gånger! Föreningen har också en stor grönskande innergården där man har möjlighet att umgås i solen samtidigt som barn kan leka ostört och skyddade från trafiken.

Området är trivsamt med vackra promenadstråk längs med Norrtäljeviken men ändå med ett centralt läge med stadsbuss som stannar ca 200 meter från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration