Skarpövägen 19

Skarpövägen 19

Slutpris

1 700 000 kr


Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Skarpövägen 19


Slutpris
1 700 000 kr

Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Fräsch 1:a med sovalkov!

Accepterat pris! Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet. Genomtänkta färger och materialval som ger en sober och ljuvlig känsla. Yteffektiv planlösning på 37 kvm med ljust och snyggt kök i vitt med nya vitvaror, vardagsrum och kök i öppen planlösning och utgång till stor möblerbar balkong i soligt sydvästläge. Sovalkov med plats för stor säng, möblerbar hall med många garderober och fräscht helkaklat badrum med badkar och plats för tvättmaskin. Låg månadsavgift i bostadsrättsförening med god ekonomi. Gångavstånd till Orminge centrum med butiker, service och utmärkta busskommunikationer som tar dig till Slussen på ca 20 min. 5 minuter till badplats i Myrsjön samt trevliga promenadstråk och naturområden, skola och förskola finns i området.


Boarea
37 kvm
Avgift
1 956 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-05-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.