Hedvägen 8 / Segeltorp / Huddinge

Uppvuxen tomt!

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
151 006
Boarea/biarea
70/20 kvm
Driftkostnad
20 500 kr/år
Tomtarea
1 250 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Hedvägen 8 såldes av oss 2014-09-29. Se alla våra försäljningar i Segeltorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i villaidyllen med shopping, restauranger, service och kommunikationer bara ett stenkast från huset ligger denna villa om ca 90 kvm med tre sovrum, ljust och rymligt vardagsrum med flera fönster för härligt ljusinsläpp. Kök och matdel med plats för 6-8 personer samt ett helkaklat badrum. Generös uppvuxen och grönskande tomt om ca 1 250 m² med färgsprakande blommor, bär av alla dess slag och rikligt med buskar och träd. En stor inglasad veranda i soligt läge. Denna villa är i behov av invändig renovering samt dränering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.