Bygdevägen 40B / Centrala Sollentuna / Sollentuna

Slutpris
2 975 000 kr
Referensnummer
115 161
Boarea/biarea
94/40 kvm
Avgift
4 346 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-04-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bygdevägen 40B såldes av oss 2014-04-23. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Sollentuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en unik etagelägenhet om 134 kvm med modern design och påkostade materialval. Lägenheten byggdes 2012 och har genomgående parkettgolv med golvvärme, vitmålade väggar och tak med infällda spotlights. De stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp. Det finns två helkaklade badrum, ett i varje våningsplan. Till lägenheten hör två uteplatser, varav den ena i västerläge. Det finns också ett separat förråd och p-plats med el. Här bor du centralt med gångavstånd till pendeltåg, bussar, butiker och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.