Solnavägen 98b, 3 tr

Solnavägen 98b, 3 tr

Slutpris

2 840 000 kr


Råsunda— Solna

Solnavägen 98b, 3 tr


Slutpris
2 840 000 kr

Råsunda— Solna

Drömbostad med stor balkong , öppen planlösning och närhet till allt man kan önska!

- Optimal och öppen planlösning
- Stor halvinglasad balkong med utsikt mot grönskande gård
- Diskmaskin samt kombimaskin (tvätt- och tork)
- Rymligt externt källarförråd
- BRF som äger marken samt har stabila intäkter från 5 st lokaler
- Kort gångavstånd till Solna C, Solna Station och Mall of Scandinavia!

Nu presenterar vi stolt denna välplanerade enrummare på en attraktiv adress i Råsunda. Denna bostad har mycket utöver det vanliga. Till höjdpunkterna hör en fantastisk och stor balkong med plats för loungemöbler och större sällskap, en naturlig separat sovdel som även går att skärma av, samt modern maskinell utrustning som diskmaskin och kombimaskin.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp som lyser upp ytorna i den öppna planlösningen. Genomgående ljusa och tidlösa toner kombinerat med klassiska inslag som ekparkett och fönsterbrädor i natursten inger en hemtrevlig känsla med vardagslyx. Här finns gott om förvaring i stora garderober och uppskattade funktioner som full maskinell utrustning i kök vilket inkluderar diskmaskin, samt även kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum. Sist men inte minst har vi den fantastiska balkongen som är halvinglasad - här finns utrymme för allt du önskar och det blir som ett extra rum att nyttja året runt!

BRF Charlottenburgsparken är en stor bostadsrättsförening vars huskroppar färdigbyggdes 2017. Föreningen äger marken, har stabila intäkter från 5 lokalutrymmen, 2 st garage. Utöver detta kan medlemmarna nyttja cykelrum, barnvagnsrum, återvinningsrum, samt eget förråd.

Råsunda är ett av Solnas mest populära områden med flertalet riktigt bra restauranger och trendiga caféer blandat med historia i anrika Filmstaden. Där finns en av Stockholms mysigaste biografer som ligger precis bakom knuten från Vintervägen. Här finns något för alla, restauranger som Regissörsvillan och Esuki Sushi är poppis bland Råsundaborna och områdets bästa bröd hittar du på bageriet Du Bon Pain.

Det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan och shopping i världsklass. Tunnelbanan både vid Näckrosen i Råsunda och både tunnelbana och tvärbana vid Solna centrum ligger ett stenkast bort och buss 515 som tar dig direkt in till Odenplan går längs med Råsundavägen som ligger precis intill. Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker och restauranger samt pendeltåg nås med direkt närhet och några minuters promenad. Gillar du att cykla finns det bra cykelvägar i flera riktningar och det tar inte lång tid att komma in till Stockholm city. Kör du bil kan du både ansöka om plats i garaget men även använda dig av Solnas boendeparkering.

Utöver kommunikationer och service får man inte glömma bort alla härliga grönområden runt omkring. Exempelvis finns det riktigt fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön där du kan ta en söndagspromenad, kvällens löprunda eller slå dig ner för en picknick på sommaren. Hagaparken finns i anslutning till Haga Norra och även här är det fullt med smultronställen för den som gillar naturen.

Vore detta inte nog är det även en kort promenad till centrala Sundbyberg och Signalfabriken som har fullt med restauranger, härliga uteserveringar och mysiga gator att strosa på. Denna bostad vill ni med andra ord inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias vid frågor/intresse.


Boarea
34 kvm
Avgift
2 677 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2021-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.