Sök Meny
Såld

Solna - Ulriksdal / Cronhielms Allé 33, 1tr

Välplanerad 1,5 a med ett toppläge! Balkong!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med en härlig balkong. Bostaden är just nu under produktion och tillträde är möjligt from 30/11-2016.

Ett lyxigt boende långt utöver det vanliga, bra välplanerad lägenhet med en trevlig balkong!

Bra planerad ljus lägenhet med stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Utgång till den underbara balkongen. Praktisk sovalkov med bra förvaring. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Under denna lägenhet ligger det en etta med uteplats.

Lägenheten är under produktion, visas och säljs på ritning. Bildern är inte från lägenheten utan från en visningslägenhet.

Nähet Stockholms innerstad, Mall of Scandinavia, Friends Arena och till pendeltåget som tar en till city på tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. I Ulriksdal är det också nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård.

Sponsrade länkar
Solna / Ulriksdal
Cronhielms Allé 33, 1tr
Slutpris: 2 575 000 kr
Boarea: 43,5 kvm
Avgift: 2 914 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Såld: 2016-11-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna /
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!