Bygärdesvägen 2A / Spånga - Bromsten / Spånga / STOCKHOLM

Välkommen till Bygärdesvägen 2A

Slutpris
2 055 000 kr
Boarea
36,5 kvm
Avgift
2 559 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bygärdesvägen såldes av oss 2017-03-29. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Bygärdesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Bromsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt planerad 1,5 rok här erbjuds genomgående fräscha ytskikt med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder ytor för soffa samt ett matbord. I sovalkov får man lätt in en säng på 180 cm och där finns det bra med förvaring i och med den platsbyggda bokhyllan , men som lätt kan plockas ner om så önskas. Modernt kök med högblanka vita luckor och bänkskiva i sten och vitt kakel ovanför. Stambytt badrum med sjösten på golv och väggar samt golvvärme. Balkong i västerläge med eftermiddagssol och kvällssol om ca 5 kvm, markis finns för alltför soliga dagar! Ett perfekt första boende att njuta i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration