Bygärdesvägen 2A / Spånga - Bromsten / Spånga / STOCKHOLM

1:a om 39,5 kvm, perfekt som första boende!

Slutpris
1 535 000 kr
Boarea
39,5 kvm
Avgift
2 917 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bygärdesvägen såldes av oss 2017-12-11. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Bygärdesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Bromsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS 1 495 000 kr!

Varmt välkomna till denna välplanerade och toppfräscha 1,5 rok på 39,5 kvm som är perfekt som första boende eller som övernattningslägenhet! Ljus och luftig lägenhet med ett härligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Allrum med praktisk sovalkov som maximerar bostadens yta och här fås med lätthet plats för både soffgrupp och matplats samt andra trivselmöbler. I anslutning till allrummet ligger ett stilfullt och välutrustat arbetskök med bra förvaring i flertalet skåp och lådor bakom vita släta fronter. Vita långa kakelplattor ovanför träbänkarna. Från hallen når ni lägenhetens klädkammare som ger er ypperlig förvaring i lådor och på hängare. Helkaklat stambytt badrum med underliggande skön golvvärme för er bekvämlighet. Nära till affärer, bussar och pendeltåg med 13 min restid in till Stockholm central.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration