Dagsverksvägen 243 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Fin ljus välplanerad trea om 71 kvm med balkong i trevliga Solhem!

Slutpris
2 460 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 453 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dagsverksvägen såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Dagsverksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin ljus välplanerad trea om 71 kvm med balkong i trevliga Solhem. Två bra sovrum, vardagsrum med utgång till balkong mot innergård. Kök med plats för matbord. Stambytt helkaklat badrum med dusch. Gott om plats för förvaring i två klädkammare. Stabil och bra HSB-förening. Gångavstånd till Spånga Centrum och nära goda kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.