Dagsverksvägen 221 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
2 388 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 041 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på dagsverksvägen såldes av oss 2018-11-30. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på dagsverksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga trea med ett av de bästa lägena i den populära föreningen Brf Erland i Spånga/Solhem. Lägenheten ligger på andra våningen och är mycket bra planerad. Här finns chans att forma ditt eget hem då lägenheten har renoveringsbehov. Här finns två rymliga sovrum, stambytt kaklat badrum med tvättmaskin, lättmöblerat vardagsrum samt trivsamt kök. I lägenheten finns två stora klädkammare. Fin balkong som kommer bli inglasad med utsikt över villaträdgårdarna. Gedigen och bra HSB-förening. Föreningen genomför i dagsläget fönsterbyte samt fasadrenovering vilket även innebär nya balkonger. Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration