Sök Meny
Såld

Stockholm / Spånga - Spånga - Solhem / Skogsbacken 14

På eftersökt adress i hjärtat av Solhem ligger denna vackra villa anno 1919! Villan som har en totalyta om ca 260 kvm inrymmer spatiösa sällskapsutrymmen och är renoverad till toppskick. På entréplan finns stort kök med utgång till underbar altan, vardagsrum med öppen spis, badrum samt ett rum som idag disponeras som kontor. Övre plan inrymmer stort allrum, fyra rymliga sovrum samt badrum med dusch. På nedre plan finns ett stort allrum som idag disponeras som media-rum, stor tvättstuga samt ytterligare rum. Den stora, soliga tomten om hela 1 025 kvm har härliga gräsytor och möjligheter till flertalet uteplatser i alla sollägen. Denna villadröm måste upplevas - välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Spånga / Spånga - Solhem
Skogsbacken 14
Slutpris: 10 800 000 kr
Boarea/biarea: 196/65 kvm
Driftkostnad: 69 992 kr/år
Tomtarea: 1025 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Spånga / Skogsbacken