Döbelnsgatan 52, 6 tr / Vasastan / Stockholm

Synnerligen ljus och trevlig

Slutpris
7 225 000 kr
Referensnummer
168 636
Boarea
123 kvm
Avgift
4 747 kr/mån
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Döbelnsgatan 52, 6 tr såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna högt upp i huset till en våning där du kan njuta av tjusig utsikt över vackra sekelskiftesfasader och taknockar. Fina fönsterpartier ger ett generöst ljusflöde i den genomgående lägenheten. Stort kök och vardagsrum i delvis öppenplanlösning skapar trevliga sällskapsytor till alla familjemedlemmar. Sovrumsavdelningen ligger avskild och samtliga sovrum rymmer dubbelsäng och har fönster mot innergården. Två stambytta och nyrenoverade badrum med dusch.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.