Gröndalsvägen 118 / Gröndal / Stockholm

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
2 980 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gröndalsvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gröndalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Framtida preliminär utdelning om drygt 650 000 kr samt avgiftsfritt år vid avyttring av föreningens mark! (Se mer information under allmänt om föreningen).

Bo i mysiga Gröndal med omedelbar närhet till vattnet i Mälaren och fina grönområden. Bra planerad och rymlig 2,5:a med stor balkong. Modern hall med grått laminatgolv och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. 61 välplanerade kvm med ett extra sovrum som kan användas till barnkammare, arbetsrum eller gästrum. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i flertalet garderober. Fullt utrustat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med en fiffig bardel som bildar en naturlig gräns mot vardagsrummet. Helkaklat fräscht duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Fint belägen i Gröndal med promenadavstånd till restauranger, mysiga fik, butiker och badbryggor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gröndal

Att bo i Gröndal

Lugnt och grönt område nära stan

Gröndal är ett lugnt, grönskande och sjönära område som ligger i stadsdelen Hägersten. Det gynnsamma och rofyllda läget vid Mälarens strand gör Gröndal till en attraktiv boplats.

Blandad bebyggelse

Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala alldeles utanför tullarna. Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna består till störst del av lägenheter men det finns även villor, radhus och kedjehus.

Området Gröndal

I området finns gott om mataffärer, restauranger, förskolor, skolor och vårdmottagningar. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område.

Kommunikationer

Gångavstånd till Liljeholmens centrum med galleria och en knutpunkt för kommunikationer med t-bana, tvärbana o buss. Runt om i Gröndal finns flera mindre badplatser som Trekanten och badplatserna i Mälaren. Här finns även gott om lekparker, motionsspår och grönskande miljöer att njuta av året runt. Gröndal inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning. Välkommen till din lokala mäklare i Gröndal och vårt kontor på Liljeholmskajen!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.