Markvardsgatan 1, 4tr. / Vasastan / Stockholm

3,5:a med en separat arbetshörna och utgång till balkong i sydostläge

Slutpris
5 825 000 kr
Referensnummer
149 723
Boarea
74.8 kvm
Avgift
779 kr/mån
Driftkostnad
530 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Markvardsgatan 1, 4tr. såldes av oss 2014-01-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett representativt boende på attraktiv adress i pampig fastighet Anno 1891. Estetik på riktigt väldisponerade 74,8 kvm där kök och vardagsrum har umgängesvänliga öppna ytor, hög maskinell standard i rostfritt, bänkskivor i laminat och ett magnifikt ljusinsläpp från stora fönster. En luftig takhöjd, genomgående vackra golv i både fiskbensparkett, furu och klinker samt ypperlig förvaring. 3,5 rum och kök med två bra sovrum och en arbetshörna med utgång till balkong i sydostläge. Delvis belyst med spotlights i tak i perfekt kombination med väggar i sparsmakat vitt samt ett helkaklat badrum med klinker och badkar.

Bo förstklassigt i en stabil förening med mycket god ekonomi! Omedelbar närhet till kommunikationer, service och nöjesliv.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.