Odengatan 35, 1 tr / Vasastan / Stockholm

ALLA RÄTT

Slutpris
8 000 000 kr
Referensnummer
108 073
Boarea
133 kvm
Avgift
4 999 kr/mån
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odengatan 35, 1 tr såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Riktigt fin 4,5:a utmed grön del av Odengatan med nära till allt. Hörnlägenhet med 12 höga vackra fönster, sekelskifte, 3,37 m i tak, stuck, takrosetter, spegelsmygar, massiva original spegeldörrar. Modernt totalrenoverad 2011 inkl kök, bad och wc/dusch. Generöst kök med plats för stort matbord mitt på golv. Härligt stort vardagsrum med fantastisk rymd, 33 m2 i hushörn. Två lyxigt inredda våtrum. 3,5 bra sovrum mot lugna Tulegatan. Minuter från T-bana och service. Sekunder från bussar och nöje. Den här är någonting extra. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.