Sankt Eriksgatan 4 / Kungsholmen / Stockholm

Kvadratsmart och mysig etta - attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Fridhemsplan!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
23 kvm
Avgift
1 488 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan såldes av oss 2019-03-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sankt Eriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig och yteffektiv lägenhet vid Norr Mälarstrand! Fastigheten byggdes 1929 och lägenheten har därmed ett antal fina bevarade originaldetaljer som fönster med spröjs och djup nisch, trägolv och snickerier. Optimalt planerat allrum med plats för både soffa och matgrupp och platsbyggt sovloft med trappa. Köket har bra förvaring för sin storlek med vita luckor med läderbeslag. Förvaring finns i inbyggd garderob med originaldörrar. Charmigt trapphus med en väl tilltagen trappa upp till första våningsplanet där denna bostad är belägen.

Föreningen är välskött och sålde under 2018 en hyresrätt, som inbringade ett kapitaltillskott på över 2 miljoner kronor. Detta kommer att framgå i årsredovisningen för 2018.

Här bor du i ett lugnt område intill Norr Mälarstrand med närhet till badplatser, parker och uteserveringar, men samtidigt centralt med bara ett par minuter till Fridhemsplans stadspuls med både trevliga restauranger, mysiga caféer samt shopping i bl.a. Västermalmsgallerian. Här finns även mycket goda kommunikationer i form av T-banans gröna och blå linje samt flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration