Stadshagsplan 10 / Kungsholmen / Stockholm

Balkong - Utsikt - Juridisk person kan accepteras.

Slutpris
2 960 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 720 kr/mån
Driftkostnad
275 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stadshagsplan såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Stadshagsplan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilrena lägenhet om 38 kvm med fantastiskt läge samt balkong med vacker utsikt. Lägenheten disponeras som 2 rok med öppen och luftig planlösning samt har ett fantastiskt ljusinsläpp. Populär förening med ypperligt och ostört läge på Kungsholmen med närhet till kommunikationer och stadspuls. Juridisk person kan accepteras.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.