Tavastgatan 13 / Södermalm - Mariaberget / Stockholm

1:a 39 kvm MARIABERGET

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
163 937
Boarea
39 kvm
Avgift
2 739 kr/mån
Driftkostnad
360 kr/mån
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tavastgatan 13 såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Mariaberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna skönt renoverade söderpärla om 39 kvm som bara är att flytta in i. Smakfullt nyrenoverat kök i vitt högblankt. Renoverade ytskikt genomgående i hela lägenheten. Generöst med förvaring i smart platsbyggd garderobssektion. Välplanerat fräscht badrum. Välplanerat trevligt vardagsrum med lättmöblerade ytor. Mycket fina originaldetaljer som serveringsskåp och fiskbensparketter. Fastighet belägen på en av Södermalms absoluta toppadresser Tavastgatan på Mariaberget, med när till "allt"...!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.