Vitalisvägen 7, 2tr / Kungsholmen - Fredhäll / Stockholm

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
134 505
Boarea
43 kvm
Avgift
2 144 kr/mån
Driftkostnad
375 kr/mån
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vitalisvägen 7, 2tr såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket väldisponerade 2:a om ca 43 kvm. Lägenheten karaktäriseras av klassiska funkisdetaljer såsom generös takhöjd, stilrena furuplankor pryder golven, väl genomtänkt planlösning samt stora fönsterpartier. Här återfinner ni ett stort och lättmöblerat vardagsrum, rogivande sovrum med plats för såväl dubbelsäng som förvaring, fräscht kök samt ett helkaklat och stambytt badrum. Förvaring i hallen via garderob med skjutdörrar i fullhöjd samt inbyggd förvaring i anslutning till sovrummet.

Belägen i trivsamma med Fredhäll med härliga strövområden och badmöjligheter utanför porten. Stor och stabil Brf med de stora renoveringarna bakom sig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.