Hillersjövägen 2 J / Stora Vika / Nynäshamn

Stort BR-parhus i lantlig idyll!

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea/biarea
131,6/8 kvm
Avgift
3 517 kr/mån
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hillersjövägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Stora Vika samt även på Hillersjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Vika är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt beläget parhus i barnvänliga och sjönära Stora Vika! Här kan man njuta av omgivningarnas lugn och den stressfria miljön skapar utmärkta förutsättningar för en trivsam vardag för hela familjen. Närhet finns till kommunikationer, förskolor och annan närservice som förenklar livspusslet.

Parhuset är disponerat på två plan och har en genomgående välplanerad planlösning. Inbjudande kök med modern utrustning och goda arbetsytor där hela familjen får plats för långa och trevliga familjemiddagar. Det stora vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp och gott om plats för umgänge. Här finns också utgången till den väl tilltagna altanen som blir en naturlig samlingsplats på varma sommardagar. Huset erbjuder även badrum och gäst WC, tvättstuga, två sovrum och stort allrum som kan göras om till ett tredje sovrum.

Mellan husen och stranden ligger ett inbjudande parkområde med fotbollsplan, volleybollplan, skateboardramp, inhägnad hundträningsgård, fin lekplats m.m. Busshållplatsen ligger på 300 m avstånd. Stora Vika har egen båtklubb med 3 välskötta bryggor och 122 båtplatser. På 40 minuter tar du dig med bilen till centrala Stockholm och endast 15 minuter bort ligger kuststaden Nynäshamn.

Här kan du bo billigt med livskvalité i ett härligt område, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration