Fredlunds väg 8 / Arninge / Täby

Oslipad sekelskiftesdiamant

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
132 kvm
Tomtarea
932 kvm
Rum
5 rum
Såld
2017-12-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Fredlunds Väg såldes av oss 2017-12-08. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Fredlunds Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Placerat längst in på liten grusväg i lummig miljö med fri utsikt över Hägerneholmsparken finner ni denna oslipade sekelskiftesdiamant. Bostaden är en av de äldsta husen i området som tidigare har fungerat som magasin. De bägge flyglarna moderniserades av Eric Fredlund under 1940-talet och fick då det utseende som de har idag. Byggnaden fungerade då som personalbostad på Hägerneholm och under senare år som lägerhus och klubbhus för ridverksamheten på gården. Bostaden har fortfarande kvar sin sekelskiftescharm än idag men är i behov av renovering. Detaljplanen medger att ha Cafeverksamhet i delar/hela fastigheten.

Arninge handelsområde med all tänkbar service och shopping ligger inom ett par minuters gångväg.
Skola och förskola planeras att byggas 2018-2019 i området. 1.5 km bort finner ni en härlig badsjö, Rönningesjön med milslånga motion/strövområden i direkt anslutning.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration