Sök Meny
Såld

Haninge / Tungelsta - Tungelsta-Krigslida / Havrestigen 18

Välplanerat och stort kedjehus med garage i barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta välplanerade och stora kedjehus med garage i populärt och barnvänligt område. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och tomten gränsar mot allmänning med öppna gräsytor och lekplats. Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor. Endast en kort promenad bort finns Krigslida pendeltågsstation som tar en till Stockholm C på 40 minuter.

Huset är disponerat på tre plan och här finns en möjlighet att skapa ett drömboende för hela familjen! På entréplan finns två sovrum, kök, WC och generöst vardagsrum. Från vardagsrummet når man den mysiga uteplatsen som gränsar mot öppna grönområden. På övre plan finns ytterligare två sovrum, badrum samt möjlighet att skapa ett sovrum till. Källarplanet bjuder på stora ytor med rymlig gillestuga, sovrum, stort förråd, tvättstuga samt ytterligare ett förråd som med fördel kan göras om till ett badrum eller bastu.

Huset är väl omhändertaget och välskött och bland annat har följande renoveringar gjorts; fönsterbyte, takbyte samt dränering. I övrigt föreligger ett visst moderniseringsbehov genomgående i huset.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Haninge / Tungelsta / Tungelsta-Krigslida
Havrestigen 18
Slutpris: 3 775 000 kr
Boarea/biarea: 138/80 kvm
Driftkostnad: 33 431 kr/år
Tomtarea: 335 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Havrestigen