Havrestigen 18 / Tungelsta-Krigslida / Tungelsta / Haninge

Välplanerat och stort kedjehus med garage i barnvänligt område!

Slutpris
3 775 000 kr
Boarea/biarea
138/80 kvm
Driftkostnad
33 431 kr/år
Tomtarea
335 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Havrestigen såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Havrestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta-Krigslida är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade och stora kedjehus med garage i populärt och barnvänligt område. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och tomten gränsar mot allmänning med öppna gräsytor och lekplats. Området uppskattas för sin närhet till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor. Endast en kort promenad bort finns Krigslida pendeltågsstation som tar en till Stockholm C på 40 minuter.

Huset är disponerat på tre plan och här finns en möjlighet att skapa ett drömboende för hela familjen! På entréplan finns två sovrum, kök, WC och generöst vardagsrum. Från vardagsrummet når man den mysiga uteplatsen som gränsar mot öppna grönområden. På övre plan finns ytterligare två sovrum, badrum samt möjlighet att skapa ett sovrum till. Källarplanet bjuder på stora ytor med rymlig gillestuga, sovrum, stort förråd, tvättstuga samt ytterligare ett förråd som med fördel kan göras om till ett badrum eller bastu.

Huset är väl omhändertaget och välskött och bland annat har följande renoveringar gjorts; fönsterbyte, takbyte samt dränering. I övrigt föreligger ett visst moderniseringsbehov genomgående i huset.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn