Hemfosa hage 19

Hemfosa hage 19

Slutpris

1 550 000 kr


Hemfosa— Tungelsta— Haninge

Hemfosa hage 19


Slutpris
1 550 000 kr

Hemfosa— Tungelsta— Haninge

Charmigt fritidshus med kort promenad till pendeltåg!

Varmt välkomna till mysiga Hemfosa fritidsområde som ligger i hjärtat av Södertörns mäktiga skogs-och naturområden! Belägen i charmig del av området med ett stenkast till samfällighetens gemensamma föreningshus, fotbollsplan och pingisbord. Plan trädgårdstomt med plats för planteringar och trevligt umgänge och fastigheten är omgiven av mäktig skog och milsvida vyer.

Väl omhändertaget hus med ekparkettgolv, generöst loft, välplanerat kök med indraget vatten och varmvattenberedare. Möjlighet finns att bygga in altanen för att skapa större boarea. Badrum med campingtoalett och handfat.

Ca 50 meter från huset finns samfällighetens gemensamma duschhus där det finns ett flertal duschar och toaletter. Här kan man även hämta vatten under vinterhalvåret.

Fastigheten passar perfekt för den med gröna fingrar och ett trädgårdsintresse och idag finns vackert körsbärsträd, röda och svarta vinbär samt gott om ytor för ytterligare planteringar.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om!


Boarea
33 kvm
Tomtarea
332 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-03-07

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Hemfosa Hage såldes av oss 2018-03-07. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Hemfosa Hage.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.