Höjdhoppsvägen 7 / Tungelsta / Haninge

Villadrömmen förverkligad

Slutpris
4 625 000 kr
Referensnummer
122 114
Boarea/biarea
166/34 kvm
Driftkostnad
21 800 kr/år
Tomtarea
1 511 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Höjdhoppsvägen 7 såldes av oss 2014-06-08. Se alla våra försäljningar i Tungelsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villadrömmen förverkligad! En nästan ny villa där man varken snålat med detaljer eller finesser. Trafikfritt läge i slutet av återvändsgata gänsande mot liten allmänning och bäck. En ovanligt fin vinkelvilla med mycket omtanke, kvalitet och känsla. Husleverantör är Eksjöhus, vilket bl a innebär extra kraftiga väggar och yttertak. Villan har öppen och kaxig planlösning som ger den rätta känslan. Med golvvärme i hela entréplanet. Vardagsrum med ryggåstak, fönster från golvnivå, exklusiva armaturer, påkostat ekgolv och braskamin. Stilrent och trivsamt arbetskök med köks-ö, bänkskivor i slipad granit och nya vitvaror. Synnerligen ljust och inbjudande badrum med inbyggt ellipsformat badkar under takkupan. Generölst tilltagen uteplats, tre samvarorum, fyra sovrum, två fin badrum innebär möjligheter för såväl familj som vänner! En fint anlagd trädgård för avkoppling och egen odling om man vill. Gediget varmgarage med golvvärme. Extremt låg driftkostnad genom bergvärmepump.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.