Sök Meny
Såld

Haninge / Tungelsta - Tungelsta-Krigslida / Vetestigen 1

Charmigt kedjehus med garage och hörntomt!

Varmt välkomna till detta välplanerade kedjehus med områdets bästa läge! Här kan njuta av väldisponerade ytor, eget garage, bastu, fiber och stor hörntomt. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och närhet finns till bra kommunikationer samt utmärkta skolor och förskolor.

Huset är disponerat på två plan och erbjuder allt en barnfamilj kan behöva. På entréplan finns ett fräscht kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Praktisk tvättstuga finns med anslutning till garaget och från det generösa vardagsrummet kommer man ut till altanen som delvis ligger under tak. Förutom de två sovrummen som finns på entréplan finns ytterligare tre rum på övervåningen samt så finns plats för socialt umgänge i allrummet.

Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område som uppskattas för närheten till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor.

Sponsrade länkar
Haninge / Tungelsta / Tungelsta-Krigslida
Vetestigen 1
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea/biarea: 138/33 kvm
Driftkostnad: 30 699 kr/år
Tomtarea: 533 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Vetestigen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!