Vetestigen 1 / Tungelsta-Krigslida / Tungelsta / Haninge

Charmigt kedjehus med garage och hörntomt!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
138/33 kvm
Driftkostnad
30 699 kr/år
Tomtarea
533 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2016-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Vetestigen såldes av oss 2016-11-14. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Vetestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tungelsta-Krigslida är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade kedjehus med områdets bästa läge! Här kan njuta av väldisponerade ytor, eget garage, bastu, fiber och stor hörntomt. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och närhet finns till bra kommunikationer samt utmärkta skolor och förskolor.

Huset är disponerat på två plan och erbjuder allt en barnfamilj kan behöva. På entréplan finns ett fräscht kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Praktisk tvättstuga finns med anslutning till garaget och från det generösa vardagsrummet kommer man ut till altanen som delvis ligger under tak. Förutom de två sovrummen som finns på entréplan finns ytterligare tre rum på övervåningen samt så finns plats för socialt umgänge i allrummet.

Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område som uppskattas för närheten till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration