Sök Meny
Såld

Tungelsta - Tungelsta-Krigslida / Vetestigen 1

Charmigt kedjehus med garage och hörntomt!

Varmt välkomna till detta välplanerade kedjehus med områdets bästa läge! Här kan njuta av väldisponerade ytor, eget garage, bastu, fiber och stor hörntomt. Huset är beläget i idylliskt kvarter med stor gemenskap med vacker natur runt hörnet och närhet finns till bra kommunikationer samt utmärkta skolor och förskolor.

Huset är disponerat på två plan och erbjuder allt en barnfamilj kan behöva. På entréplan finns ett fräscht kök som inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Praktisk tvättstuga finns med anslutning till garaget och från det generösa vardagsrummet kommer man ut till altanen som delvis ligger under tak. Förutom de två sovrummen som finns på entréplan finns ytterligare tre rum på övervåningen samt så finns plats för socialt umgänge i allrummet.

Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område som uppskattas för närheten till natur, bra kommunikationer och utmärkta förskolor och skolor.

Sponsrade länkar
Tungelsta / Tungelsta-Krigslida
Vetestigen 1
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea/biarea: 138/33 kvm
Driftkostnad: 30 699 kr/år
Tomtarea: 533 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Tungelsta / Vetestigen