Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tyresö / Tyresö Skogsstad
Barrskogsvägen 1, 2 plan, entré- och Suterräng- våning
Pris: Kalkyl 3 950 000 kr
Boarea: 119 kvm
Avgift: 5 677 kr/mån
Rum: 4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Nyproduktion / Tyresö - Tyresö Skogsstad / Barrskogsvägen 1, 2 plan, entré- och Suterräng- våning

Fantastisk unik lägenhet i två plan och en underbar uteplats!

Nyproducerad underbar fyra med fullutrustat stilrent kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Två bra sovrum på entréplan, det ena har mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till den underbara uteplatsen där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Fräscht stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk bänkskiva ovanför samt väggskåp för förvaring. Suterrängvåningen har ett stort sällskapsrum eller härligt sovrum med stor klädkammare, egen wc samt egen ingång. Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats till Gullmarsplan eller direktbuss till centralstation i rusningstider eller så tar du bilen snabbt och enkelt till länsväg 229 som är en motorväg till Stockholm. Du har även nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer och livsmedelsbutiker. I Tyresö kommun så finns också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv? Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 2016 12 07 eller enligt överenskommelse-. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Provmöblera
Tyresö golf
Tyresö golf
Tyresö slott
Tyresö slott
Tyresö skärgård
Tyresö skärgård
Tyresö slottspark
Tyresö slottspark
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning
  Lägenheten har genomgående mattlackat parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Hall Välkomnande hall med access till lägenhetens alla rum på entréplan. Kapphylla för bra klädförvaring och en garderob direkt till höger. Säkerhetsdörr. Vardagsrum Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och en trappa till nedervåningen. Kök Stilrent och fullt utrustat kök. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen finns det plats för många nära och kära till bords om så önskas. Sovrum 1 Sovrum med plats för säng och skrivbord eller andra möbler om så önskas. Fönster ut mot uteplatsen. Sovrum 2 Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord eller andra möbler om så önskas. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Fönster i två väderstreck. Utgång till uteplatsen. Sovrum 3/ vardagsrum på suterrängvåningen Stort rum med plats för både säng och vardagsrum om så önskas. Mycket bra förvaring i klädkammare. Tillgång till egen wc och egen entré med kapphylla för ytterkläder. Högt sittande fönster med en brösthöjd på 1,1 meter. Badrum Stort helkaklat badrum med badkar som ligger i centrum av lägenheten på entréplan. Wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva samt förvaring i väggskåp. Uteplats Underbar uteplats i soligt läge!
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  119 kvm
 • Rum
  4 rum
TV- och Internetanslutning
 • TV
  Avtal med Telia triple play ingår i avgiften med Bredband, TV och Telefoni. En digitalbox per lägenhet ingår.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Garage: 14 st, 750 kr Mc.plats: 3 st, 200 kr Öppen p-plats: 43 st, 300 kr Öppen p-plats motorvärme: 3 st, 400 kr Hyra extra förråd: 5 st, 400 kr
Övriga upplysningar
 • FÖRENINGEN Skogskanten består av 76 välplanerade bostadslägenheter och blir JMs sista etapp i Tyresö Skogsstad. Lägenheter har genomtänkta planlösningar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob eller klädkammare. Lägenheterna är 1 - 4 rum och kök stora och det finns ett stort urval utav mindre lägenheter. Huset består utav fyra trapphus och är 5 våningar högt samt källare. Alla våningsplan kan nås med både hiss och trappa. Det är entréer mot både kvartersgatan i söder och Njupkärrsvägen och genom den sistnämnda entrén ligger busshållplatsen endast en kort promenad bort. Tyresö Skogsstad kommer vara färdigställt under 2017 och då kommer området sammanlagt bestå utav 20 småhus och 226 lägenheter. Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren inrett med hylla i förråd. Har du behov utav mer förvaringsyta finns det extraförråd att hyra. Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd finns i husets källare. Postboxar är placerade i entrén vid varje trappuppgång och morgontidningen får du levererad till tidningsfacket som är placerat utanför lägenhetsdörren. Sop- och återvinningsrum finns vid entréerna i trapphus 10 och 12 där både hushållssopor, tidningar, kartong och plast slängs. Gemensamhetslokal. Föreningens styrelserum med WC finns i källaren i trapphus 12. Närområdet bjuder på ett stort utbud av skolor, fritidsaktiviteter med närliggande Tyresö Nationalpark och fina badplatser. ÖVRIGT Här bor du mitt i naturen, nära skog, bad och skärgård och samtidigt tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm city antingen från områdets busshållplats eller med bil. Man har valt att bevara naturen i området där både tall och blåbärsris växer. Du har nära till Tyresö centrum med bland annat butiker, caféer, livsmedelsbutiker och en som har en ny (2013/2014) utökad 2000 kvm stor handelsyta som leder till ännu större utbud på övre plan. I Tyresö kommun så finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som träningsanläggningar, simhall, ridanläggningar, ishallar och för den golfintresserade så har vi även Tyresö golfbana som ligger endast en stenkast från Tyresö centrum. Vill du promenera så gå i den vackra slottsparken och beskåda Tyresö slottet som byggdes på 1630-talet eller ta en promenad i Tyresö nationalpark, Alby fritidsgård eller varför inte längst med kuststräckan av skärgården. Det finns goda kommunikationer i området, bland annat buss 872 mot Gullmarsplan som avgår varje kvart under vardagarna, resan tar endast 16 minuter. Utmärkta cykelvägar går igenom området. Har du bil finns garageplats att hyra i grannföreningen eller utomhusparkering längs med kvartersgatan.
Ekonomi
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmvattenanvändningen beräknas ligga på ca 195 kr per månad, men beror på hur mycket varmvatten som använts.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  2,0599 %
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och kallvatten.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skogskanten. I föreningen finns 76 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.