Sök Meny
Såld

Norrtälje / Väddö - Ortala / Rudebacksvägen 59

Charmigt 30-talshus med pool

Välkommen till en härlig sommardröm med året-runt-standard! Detta charmiga hus anno 1936 består av tre plan inklusive inredd källare, fördelat på en total boyta om 119 kvm. På entréplan finns hall, stort kök med vedspis, vardagsrum med vackra trägolv, kamin och utgång till den härliga altanen med pool och poolhus. Övre plan består av ett stort sovrum och ett mindre med wc-rum emellan. Förvaring i kattvindar och tidstypiska detaljer. Källarplan rymmer sovrum eller gillestuga, vilket som passar dina behov bäst samt tvättstuga, bastu och duschrum. En rymlig matkällare som med fördel används som vinkällare...

Huset ligger vackert placerat på en stor och lummig trädgårdstomt med både garage, vedbod/förråd och hönshus. Allt du kan behöva, helt enkelt. Men ändå är nog lata dagar vid poolen något som lockar mest med denna fastighet. På kvällarna ligger solen på i poolhuset och nätterna kan bli både varma och långa.

Området ligger utanför detaljplan och har nära till både bad i insjö och båtplats vid ångbåtsbryggan. Sluten tank och egen brunn för högsta bekvämlighet.

Ett hus som tar dig med storm och finns kvar i tankarna långt efter att du åkt därifrån.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Väddö / Ortala
Rudebacksvägen 59
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea/biarea: 76/43 kvm
Driftkostnad: 37 492 kr/år
Tomtarea: 2300 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-07-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Väddö / Rudebacksvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!