Röbytorpsvägen 11 / Vallentuna

Mysigt hus i Kårsta med närhet till skola, dagis och kommunikationer!

Slutpris
2 079 000 kr
Referensnummer
171 798
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
25 000 kr/år
Tomtarea
1 867 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Röbytorpsvägen 11 såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Vallentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röbytorpsvägen 11 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig enplansvilla mitt i Kårsta. På en hörntomt om 1 867 kvm ligger huset med ett bra läge i området. Huset har genomgått en hel del renoveringar samt förbättringar, såsom bergvärme och nya fönster.
Vackert vitt lantkök med stor köksö, i öppen planlösning mot rum som i dag används som matsal samt myshörna med soffgrupp. En gästtoalett med kakel och klinkers, samt ett stort badrum med dusch och wc. I dagsläget är det två stycken sovrum, men det går att göra om till 3-4 om man vill.
Garage finns på tomten samt stor altan på baksidan av huset med sol in på småtimmarna. Avstånd till skola samt dagis ca 400 meter och till tåg ca 1,1 km.
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.