Helgumsvägen 4, 2tr / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
1 710 000 kr
Referensnummer
120 392
Boarea
54 kvm
Avgift
3 645 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Helgumsvägen 4, 2tr såldes av oss 2014-05-30. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och stilfulla 2:a om 54 kvm med en stor balkong. Hiss finns till alla plan. Lägenheten har genomgående hög standard med parkettgolv och ett välutrustat kök med moderna vitvaror. Stilrent helkaklat badrum med golvvärme samt TM/TT. Öppen planlösning mot vardagsrum och kök med matplats. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng samt en garderobsvägg som rymmer det mesta. Lägenheten är fantastiskt ljus tack vare stora fönsterytor och ligger i lugnt läge mot gården. Populär och stabil förening. Gården är bilfri. Kabel och bredband ingår i avgiften.
Endast ca 500 meter till T-bana Råcksta. Promenadavstånd till Nälstabadet, gym, Grimsta naturreservat med motionsspår, Mälaren, badplatser, minigolf och fiske. Gångavstånd till Vällingby C och dess utbud av butiker, restauranger och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.