Norregöksvägen 7 / Nälsta / Vällingby / Stockholm

Välskött och välplanerad familjevilla med bra läge!

Slutpris
5 950 000 kr
Boarea/biarea
139/82 kvm
Driftkostnad
42 650 kr/år
Tomtarea
559 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Norregöksvägen såldes av oss 2020-06-26. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Norregöksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nälsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta och välplanerade villa i populära Nälsta på gränsen till Solhem! Villan har varit i samma familjs ägo sedan byggåret. På entréplanet finns härligt vardagsrum med öppen spis, matsal samt rymligt kök med matplats. Här finns även ett sovrum/arbetsrum samt gäst-WC. På övre plan finns tre sovrum, rymligt badrum samt klädkammare. På nedre plan finns tvättstuga, bastu och hobbyrum/pannrum. Ett stort allrum samt ett rum som har används som kontor finns också på nedre plan. Fin insynsskyddad uppvuxen trädgårdstomt med gott om plats för lek och rekreation. Från Norregöksvägen har man nära till kommunikationer och service. Skola samt förskola finns runt knuten. Denna fina villa måste upplevas - välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.