Sök Meny
Såld

Haninge / Västerhaninge / Grönåkersvägen 14b

Enplanshus med fantastisk trädgård och garage!

Varmt välkomna till denna välplanerade villa disponerat på ett plan med ett av områdets bästa lägen! Här finns en fantastisk trädgård, känd för sitt hav av gullvivor under försommaren, med plan trädgårdsyta och insynsskydd. Här finns även ett trädgårdsland med bland annat potatis och rabarber och en mängd vackra planteringar.

Väl omhändertaget hus i gott skick där hela familjen får plats. Idag finns två badrum och fyra sovrum, varav ett är inrett som kontor, men möjlighet finns till ytterligare ett sovrum i anslutning till hallen. Möjlighet finns också att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att skapa en ännu mer öppen och social planlösning. Idag delas vardagsrummet upp med en fantastisk glasvägg med detaljer i kopparfilm. I matsalsdelen finns också en mysig braskamin att värma sig framför på kalla höstdagar.

I anslutning till huset finns också ett rymligt värmegarage med gott om plats för bil, cyklar och trädgårdsredskap. Det finns även ett stort hobbyrum som kan nyttjas för förvaring och för den händige hemmasnickaren.

Beläget i lugnt villakvarter med ett kort gångavstånd till pendeltåg, Västerhaninges C:s serviceutbud, utmärkta skolor och vackra strövområden. Tack vare sitt utmärkta läge och lugna kvarterskänsla kommer hus i området sällan till salu men nu finns äntligen möjligheten, varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Haninge / Västerhaninge
Grönåkersvägen 14b
Slutpris: 4 800 000 kr
Boarea/biarea: 115/65 kvm
Driftkostnad: 39 615 kr/år
Tomtarea: 1 007 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Grönåkersvägen