Grönåkersvägen 14b / Västerhaninge / Haninge

Enplanshus med fantastisk trädgård och garage!

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
115/65 kvm
Driftkostnad
39 615 kr/år
Tomtarea
1 007 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Grönåkersvägen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Grönåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade villa disponerat på ett plan med ett av områdets bästa lägen! Här finns en fantastisk trädgård, känd för sitt hav av gullvivor under försommaren, med plan trädgårdsyta och insynsskydd. Här finns även ett trädgårdsland med bland annat potatis och rabarber och en mängd vackra planteringar.

Väl omhändertaget hus i gott skick där hela familjen får plats. Idag finns två badrum och fyra sovrum, varav ett är inrett som kontor, men möjlighet finns till ytterligare ett sovrum i anslutning till hallen. Möjlighet finns också att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att skapa en ännu mer öppen och social planlösning. Idag delas vardagsrummet upp med en fantastisk glasvägg med detaljer i kopparfilm. I matsalsdelen finns också en mysig braskamin att värma sig framför på kalla höstdagar.

I anslutning till huset finns också ett rymligt värmegarage med gott om plats för bil, cyklar och trädgårdsredskap. Det finns även ett stort hobbyrum som kan nyttjas för förvaring och för den händige hemmasnickaren.

Beläget i lugnt villakvarter med ett kort gångavstånd till pendeltåg, Västerhaninges C:s serviceutbud, utmärkta skolor och vackra strövområden. Tack vare sitt utmärkta läge och lugna kvarterskänsla kommer hus i området sällan till salu men nu finns äntligen möjligheten, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration