Ringvägen 59 / Västerhaninge / Haninge

Stilren femrummare i populära Brf Björnringen!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
4 997 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2020-10-05. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en femrummare till salu med ett genomgående fint skick i populära Brf Björnringen som erbjuder en av områdets lägsta månadskostnader! Lägenheten håller en genomgående god standard med renoverat kök, stambytt badrum och WC, nylagt parkettgolv i större delar av bostaden och en optimal planlösning.

Köket har renoverats med ljusa materialval, bänkskiva i sten, fullstor kyl och frys, diskmaskin samt ugn med spishäll. Lägenheten disponeras över rymliga sociala ytor i kök och vardagsrum, två badrum, stor och rymlig hall med praktisk klädkammare, fyra stycken sovrum och balkong i söderläge.

Brf Björnringen är belägen i ett barnvänligt område med härliga lekplatser, grönskande omgivningar, närhet till serviceutbud och kommunikationer. Bara ett par hundra meter från bostaden finner du Åbyskolan med årskurs F-6, den nybyggda idrottshallen Åbyhallen och härliga grönområden både för lek och promenader. I närområdet finner ni Västerhaninge centrum med matbutiker, restauranger, apotek, bibliotek och systembolag. Härifrån går även pendeltåget som tar er in till Stockholm centralstation på endast 30 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.