Stationsvägen 6A

Stationsvägen 6A

Slutpris

4 645 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Stationsvägen 6A


Slutpris
4 645 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Arkitektritad villa med stor tomt och fantastisk trädgård i centrala Västerhaninge!

Unik möjlighet att förvärva denna arkitektritade villa med en av områdets största tomter och en fantastisk trädgård i centrala Västerhaninge! Beläget i de idylliska villakvarteren där hus sällan är till salu med endast ett par hundra meter till det charmiga centrumet, skolor och utmärkta kommunikationer samt ett stenkast från dagis.

Arkitekten Carl-Edvard Montgomery ritade denna välplanerade villa och lyckades kombinera genomtänkt planlösning med en stor, insynsskyddad trädgård som inbjuder till barnlek och trevliga sammankomster med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Här finns även ett hem med möjlighet för en familj att växa i tack vare uthyrningsdelen som kan nyttjas som generationsboende.

Disponerad på två plan finns här fyra sovrum, två badrum, gäst WC, tvättstuga samt bastu med ytterligare duschutrymme. Husets hjärta återfinns i det generösa vardagsrummet med utgång och vy över trädgård och uteplats. Vardagsrummet ligger i anslutning till matsalen som skapar självklara mingelutrymmen och gott om plats finns för trivsamma middagar med plats för den stora familjen. På övre plan finns det rymliga allrummet där man kan koppla av i lugn och ro och njuta av balkongens utsikt som blickar över den egna trädgården och närområdet.

På den plana trädgårdstomten finns vacker björk, ek, lönn och liten lekstuga som ligger inbäddad i grönskan. Här finns även ett litet trädgårdsland men b.la salvia, timjan och rabarber. På sommaren blommar den praktfulla rhododendron Deep Purple ut och husets framsida pryds av rhododendron Cunningham's White tillsammans med en mängd buskar och planteringar som skapar insynsskydd.

Huset är i genomgående gott skick där de stora renoveringar har gjorts de senaste åren såsom nytt tak, nya hängrännor, ommålning av fasad samt ny luftvärmepump mm.

Varmt välkomna till en av Västerhaninges verkliga pärlor som måste upplevas på plats!

Bokade visningar endast, kontakta ansvarig mäklare för bokning av tid.


Boarea/biarea
135/46 kvm
Driftkostnad
22 249 kr/år
Tomtarea
1 111 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-11-06

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2017-11-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Stationsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.