Norrvedastrand 23 / Vätö - Norrveda / Vätö / Norrtälje

Sjönära på Vätö Norrveda Strand

Slutpris
1 495 000 kr
Referensnummer
162 746
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
11 700 kr/år
Tomtarea
1 089 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-02-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norrvedastrand 23 såldes av oss 2014-02-23. Se alla våra försäljningar i Vätö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vätö - Norrveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdat och omhändertaget fritidshus uppfört 2001. Sjönära med båtplats och sandstrand bara ca 200-300 meter från huset. Båtplats med y-bommar finns. Mycket populärt område med gemensam föreningslokal vid vattnet som kan lånas samt bastu precis vid badstranden som kan bokas. Föreningen har även fiskevatten för dig som gillar att fiska.
Huset har 3 rum och kök och fint helkaklat duschrum. Värmande braskamin i täljsten. Stor veranda i vinkel med läge syd och väst med sol hela dagen fram till sen kväll. Isolerad gäststuga samt förrådsbod finns. Plan tomt med gräsytor som gränsar mot allmänning och inramas vackert med gärdesgård på två sidor.
Opimalt boende för både sommargäst eller åretruntboende. Möblerna som finns i huset medföljer i köpet. Helt färdigt att börja njuta av den kommande våren! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.