Utveda hamnväg 146 / Utveda / Vätö / Norrtälje

Mysigt fritidshus i skyddat läge

Slutpris
1 480 000 kr
Boarea/biarea
43/16 kvm
Driftkostnad
14 000 kr/år
Tomtarea
2 516 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-03-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Utveda hamnväg 146 såldes av oss 2017-03-07. Se alla våra försäljningar i Vätö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Utveda hamnväg och detta fina lilla hus i skyddat läge på en mysig skogstomt. Huset har en öppen planlösning mellan allrum och kök med matplats samt sovrum med plats för dubbelsäng och duschrum med mulltoa. Får man besök av fler bor de alldeles utmärkt i den generösa gäststugan med egen uteplats. Härlig altan löper längs två sidor och uteplatsen vid köket är både charmig och annorlunda med bergsknallen som vindskydd. En sommardröm som har nyttjats och älskats genom åren, men som nu finns till salu. Kanske är det just Dina somrar som kommer att tillbringas här?

På ca 15 minuters promenad når man den välordnade båthamnen och två anlagda badplatser vid vätösundet. Möjlighet till båtplats i hamnen, separat kö. Det finns även badplats vid Lillsjön (Utvedaträsket), också på ca 15 minuters avstånd.
Möbler och inventarier ingår samt möjlighet till snabbt tillträde.

Utveda ligger endast ca 25 min med bil från Norrtälje, på ön Vätö. Här finns flera bra restauranger, affär samt bra bussförbindelser med Norrtälje.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration