Sök Meny
Såld

Norrtälje / Vätö - Utveda / Utveda hamnväg 146

Mysigt fritidshus i skyddat läge

Välkommen till Utveda hamnväg och detta fina lilla hus i skyddat läge på en mysig skogstomt. Huset har en öppen planlösning mellan allrum och kök med matplats samt sovrum med plats för dubbelsäng och duschrum med mulltoa. Får man besök av fler bor de alldeles utmärkt i den generösa gäststugan med egen uteplats. Härlig altan löper längs två sidor och uteplatsen vid köket är både charmig och annorlunda med bergsknallen som vindskydd. En sommardröm som har nyttjats och älskats genom åren, men som nu finns till salu. Kanske är det just Dina somrar som kommer att tillbringas här?

På ca 15 minuters promenad når man den välordnade båthamnen och två anlagda badplatser vid vätösundet. Möjlighet till båtplats i hamnen, separat kö. Det finns även badplats vid Lillsjön (Utvedaträsket), också på ca 15 minuters avstånd.
Möbler och inventarier ingår samt möjlighet till snabbt tillträde.

Utveda ligger endast ca 25 min med bil från Norrtälje, på ön Vätö. Här finns flera bra restauranger, affär samt bra bussförbindelser med Norrtälje.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Vätö / Utveda
Utveda hamnväg 146
Slutpris: 1 480 000 kr
Boarea/biarea: 43/16 kvm
Driftkostnad: 14 000 kr/år
Tomtarea: 2 516 kvm
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-03-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö /