Karl Martins väg 8 / Vaxön / Vaxholm

Unik lägenhet om 4 rok ett stenkast från havet och endast 40 min från innerstan

Slutpris
2 490 000 kr
Boarea
ca 81 kvm
Avgift
4 719 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna unika lägenhet på populära Karl Martins väg om 4 rok med havet runt knuten. Närhet till såväl Vaxholms mysiga stadskärna som till innerstan som du når på 40 min.

Lägenheten går i ljusa toner och har renoverats med stilrena och kvalitativa materialval. På golvet ligger en enhetlig golvparkett som sträcker sig genom hela bostaden. Hemmets hjärta, dvs köket har en central placering i bostaden som emkelt blir en trevlig knytpunkt för hela familjen. Matplatsen ger plats åt större sällskap och har en trevlig utsikt ut över grönska genom fönster och en fransk balkong som ytterligare ökar luftigheten. Nytt kök med bra förvaring och gott om arbetsytor på bänkskiva i trä. I anslutning till köket ligger vardagsrummet där det även här ges gott om plats för umgänge med familj och vänner. Härifrån når man den inglasade balkongen i soligt läge som lätt inbjuder till en kopp kaffe eller ett glas vin en härlig sommarkväll. Lägenheten har tre sovrum varav sovrummet som används likt master bedroom ligger i en annan del av lägenheten än de övriga vilket ger en bra uppdelning i separat föräldra/barnavdelning eller varför inte kontor och gästrum?

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 40 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration