Soldatgatan 13B / Vaxön / Vaxholm

Rymlig 5:a högst upp i huset

Slutpris
2 725 000 kr
Boarea
109,5 kvm
Avgift
6 512 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Soldatgatan såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Soldatgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna öppna och ljusa bostad centralt på Vaxön.

Här har ni bostaden för den stora familjen med många sociala ytor. Med fyra sovrum, två badrum och ett stort och rymligt vardagsrum så finns det gott om plats för alla.
Via vardagsrummet så hittar vi bostadens balkong som ligger i ett högt och härligt läge med sol hela dagen och fin utsikt över farleden in mot Vaxholm som ger det där extra sommarglittret som vi alla älskar. Med två badrum så slipper ni kö på morgonen och valmöjligheten att välja om ni vill ta ett bad eller att duscha.

Bostaden ligger centralt på Vaxön och med promenadavstånd till busshållsplats, ICA butik, naturområden samt Vaxholms stadskärna. Här kan du ta båten rakt ut i hjärtat av skärgården och även välja att båtpendla till Stockholms innerstad.

- Högt och lugnt läge i syd-väst på balkongen
- Havsutsikt
- Kostnadsfri parkering på gården

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vaxön

Vaxön är den ö i Vaxholms kommun där staden Vaxholm är belägen. Hit kommer man lätt med bil, buss och båt.

Restauranger och service

På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer. De flesta restaurangerna är belägna vid centrum och hamnen, men även mitt på ön finns en hel del att välja på. På ön finns två matbutiker - Coop och Ica. I centrum finns även övriga butiker såsom klädaffärer, leksaksaffär, färgaffär, inredningsbutiker, systembolag och annat. Vårdcentral, tandläkare och apotek finns. Vaxön har även en egen biograf.

Sport och fritid

Ön har en stor och fin ishall, idrottsplats, ett flertal båtklubbar, badplatser, camping och mycket mer. Många idrottsföreningar med olika inriktning gör det enkelt att sysselsätta sig på Vaxön. Här finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikationer

Från Vaxön tar du dig med buss till Stockholms innerstad på ca 40 minuter. Bussarna går ofta och ett flertal hållplatser finns utspridda utmed väg 274. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver? Från hamnen går flera båtar som tar dig vidare ut i Stockholms skärgård.

Skolor och förskolor

På Vaxön finns fyra skolor. Vaxö skola, Kronängsskolan och Söderfjärdsskolan är kommunala och Montessori skola är fristående. Vaxö skola är en F-6 skola med fritidsverksamhet för årskurs F-3. Fritidsklubb för årskurs 4-6 finns på Storstugan, 100 meter från skolan. På skolan ryms ca 220 elever. Kronängsskolan är Vaxholms nya högstadieskola, med plats för cirka 500 elever i årskurs 7 till 9 samt för Kulturskolan. Söderfjärdsskolan är en F-6 skola med ca 330 elever. Inom skolans lokaler och verksamhet finns även fritidshemmet för årskurs F-3 samt fritidsklubben för årskurs 4-6. Montessoriskolan Vaxholm är en fristående F-6-skola med cirka 80 elever som ligger centralt intill Johannebergsparken. Förskolorna på Vaxön är många och förutom de tidigare nämnda så finns ytterligare sex förskolor att välja på.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.