Albatrossvägen 52 / Albatrossen/Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Albatrossens finaste

Slutpris
2 000 000 kr
Referensnummer
145 400
Boarea
92 kvm
Avgift
4 759 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albatrossvägen 52 såldes av oss 2014-07-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Albatrossen/Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Riktigt fräsch och snygg med bibehållen nykänsla, antagligen den finaste lägenheten i området! En påkostad 4:a med 3 sovrum, renoverat kök och två renoverade badrum, inglasad balkong med rumskänsla! Stora badrummet nu ännu större, förstorat genom f.d. klädkammare.

Trivsam, kuperad och naturanpassad innergård. Hela Albatrossvägen är återvändsgata med omgivande träd och grönska, dessutom mycket barnvänligt område.

Det är bara ett par minuters gångväg till hållplats med många busslinjer och bra turtäthet. Skolor och förskola ligger inom gångavstånd. Inte långt från lägenheten finns badsjö och skogsmark som leder ut till Tyresta Nationalpark. Välsorterad närbutik och matställen finns inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.