Gela 103 / Gela / Alunda / Östhammar

Fritidshus i lugnt och skyddat läge!

Slutpris
575 000 kr
Boarea
47 kvm
Driftkostnad
9 008 kr/år
Totalareal
2 106 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på gela såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på gela

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gela är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Gela 103 och denna mysiga fristad mitt i naturen för avkoppling eller lek och spring. Här kan ni njuta av ett fritidsboende på både sommar- och vinterhalvår!

På naturtomten, som ligger i lä, finns en storstuga med verktygsbod på baksidan, gäststuga med indragen el, vedbod, friggebod/förråd samt utedass/förråd. För att nå storstugans entré passerar du verandan och på husets andra kortsida finns en uppbyggd altan. Det brukar det finnas lingon, smultron och kantareller på tomten och goda blåbär precis utanför! I området finns många stigar och små vägar, perfekta för promenader och vandringar. Till närmsta badplats, i den norra delen av Vällen, är det ca 9 km.

Hit tar ni er enkelt med bil och från Uppsala tar det ca 50 min och från norra Stockholm ca 1 h. Till närmsta samhälle, Alunda, tar det ca 10 minuter och där finns bl a matbutik, bensinmack, pizzeria och den lokala bygghandeln Gustis (Bolist).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration