Sök Meny
Såld

Enköping - Härnevi / Härnevi Äs 11

Mycket fin familjevilla endast 10 min från Enköping

Mycket fin familjevilla endast 10 min från Enköping. Bo rymligt och modernt på landet i hus byggt 2011. Stor tomt om 4 226 kvm med uteplats i bästa syd-västläge med många soltimmar, utomhuspool och stora gräsytor för lek och spring. Villan byggdes 2011 med smakfulla materialval, stora ytor för umgänge och badrum med bastu, dusch och bubbelbadkar. Ett riktigt drömkök med både vardagsrum och matsalsdel i öppen planlösning. Härnevi är känt för sin goda sammanhållning och erbjuder bra förskola, idrottsaktiviteter och fin natur. Överlåtelsebesiktning utförd, se pdf-bilaga under FAKTA.

Sponsrade länkar
Enköping / Härnevi
Härnevi Äs 11
Slutpris: 3 100 000 kr
Boarea: 190 kvm
Driftkostnad: 40 400 kr/år
Tomtarea: 4226 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Uppsala / Enköping / Härnevi Äs