Sök Meny
Såld

Enköping / Fjärdhundra - Salinge / Österunda Salinge 12

Vackert belägen, charmig villa i 1 1/2-plan byggt 1927 med underbart, lantligt läge och härlig uppvuxen trädgård med bl a äldre fruktträd samt bärbuskar. Huset är invändigt inrett i ljusa, behagliga färger och i entréplanet finns två fina kakelugnar som ger bostaden ytterligare karaktär. Entré genom en vacker glasveranda in till hall med klinkergolv med golvvärme samt Wc/dusch. Planlösningen erbjuder i övrigt i entréplanet vardagsrum och matsal med vackra kakelugnar, bägge rum med fönsterpartier mot trädgården. Kök som har gott om förvaring i skåp och goda arbetsytor samt fönster i två väderstreck. Vitmålad trappa leder upp till hallen på det övreplanet som i övrigt har två rymliga sovrum varav det ena med liten Wc. Här finns även två välorganiserade och praktiska klädkammare/Walk in closets. I källarplan, som nås från baksidan av huset genom separat ingång finns rymlig tvättstuga, bastu med dusch och matkällare. Nedanför huset vid tomtgräns finns en liten bäck. På fastigheten finns utöver bostadshuset flertalet fristående byggnader såsom garage, gästhus med sovloft, uterum, inredd gäststuga lämpad för egen verksamhet m m. Närhet till natur-/skog och friluftsliv, flertalet badplatser finns i närområdet, då bl a Mörtsjön ca 800 m från fastigheten.

Sponsrade länkar
Enköping / Fjärdhundra / Salinge
Österunda Salinge 12
Slutpris: 2 535 000 kr
Boarea/biarea: 105/37 kvm
Driftkostnad: 34 382 kr/år
Tomtarea: 2463 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Fjärdhundra / Österunda Salinge
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.