Österunda Salinge 12 / Salinge / Fjärdhundra / Enköping

Slutpris
2 535 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
34 382 kr/år
Totalareal
2 463 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-06-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Österunda Salinge såldes av oss 2017-06-25. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Österunda Salinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackert belägen, charmig villa i 1 1/2-plan byggt 1927 med underbart, lantligt läge och härlig uppvuxen trädgård med bl a äldre fruktträd samt bärbuskar. Huset är invändigt inrett i ljusa, behagliga färger och i entréplanet finns två fina kakelugnar som ger bostaden ytterligare karaktär. Entré genom en vacker glasveranda in till hall med klinkergolv med golvvärme samt Wc/dusch. Planlösningen erbjuder i övrigt i entréplanet vardagsrum och matsal med vackra kakelugnar, bägge rum med fönsterpartier mot trädgården. Kök som har gott om förvaring i skåp och goda arbetsytor samt fönster i två väderstreck. Vitmålad trappa leder upp till hallen på det övreplanet som i övrigt har två rymliga sovrum varav det ena med liten Wc. Här finns även två välorganiserade och praktiska klädkammare/Walk in closets. I källarplan, som nås från baksidan av huset genom separat ingång finns rymlig tvättstuga, bastu med dusch och matkällare. Nedanför huset vid tomtgräns finns en liten bäck. På fastigheten finns utöver bostadshuset flertalet fristående byggnader såsom garage, gästhus med sovloft, uterum, inredd gäststuga lämpad för egen verksamhet m m. Närhet till natur-/skog och friluftsliv, flertalet badplatser finns i närområdet, då bl a Mörtsjön ca 800 m från fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration