Centralvägen 38 / Knivsta

Funktionell 1:a med balkong i optimalt pendlarläge

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 890 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Centralvägen såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Centralvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till modern 1:a med balkong i härligt solläge. Här bor ni mitt i Knivsta centrum med direkt närhet till tågstation. Endast 9 minuter tågresa till Uppsala och 28 minuter till Stockholm - perfekt för pendlaren och studenten!

Den effektiva planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall i entré, ett badrum förberett för tvättmaskin och ett fullt utrustat kök. Vidare erbjuds ett vardagsrum med ett funktionellt sängskåp samt ett härligt ljusinsläpp från stor glasvägg med skjutdörr. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i härligt solläge.

I avgiften ingår; värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift utöver månadsavgiften till föreningen om 200 kr/mån för TV och Internet. Till bostaden hör ett förråd i markplan om ca 3 kvm och medlemmen kan nyttja tvättstugorna i markplan.

Här bor ni i direkt närhet till Knivsta station med goda pendlarmöjligheter till bland annat Uppsala och Stockholm! Barnvänligt läge med närhet till flera förskolor och skolor. Promenadavstånd till sjön Valloxen med två populära badplatser eller skridskoåkning på vintern. Elljusspår finns i närheten. Knivsta centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, banker, träningsanläggningar och bibliotek mm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration