Eningbölevägen 24 B

Eningbölevägen 24 B

Slutpris

1 500 000 kr


Örsundsbro— Enköping

Eningbölevägen 24 B


Slutpris
1 500 000 kr

Örsundsbro— Enköping

Ett hus med utmärkt planlösning!

Välkommen till ett väldigt bra planerat 2-plans bostadsrättsparhus med inredd vind. Här finner ni trädäck med pool där ni kan njuta av sensommarens härliga grillkvällar. Även på husets framsida finns en trallbelagd uteplats så här finns möjlighet att ta del av solen hela dagen.

På entréplan finner ni ett trivsamt kök med en rejäl matplats, stort vardagsrum i vinkel med utgång till inglasad altan med jacuzzi, gästtoalett och en praktisk tvättstuga med groventré. På övervåningen finner ni tre sovrum, allrum och ett badrum. Vinden är inredd och kan med fördel användas som ett extra sovrum alternativt biorum. Fristående garage och förråd.

Huset ligger i lugnt naturskönt läge med tomt mot allmänning. Här bor ni med närhet till bl a Alstabadet, en småbåtshamn med möjlighet till uthyrning av båtplats samt Örsundsbro centrum med bra service och utmärkta pendlingsmöjligheter.


Referensnummer
148 745
Boarea
116.2 kvm
Avgift
4 995 kr/mån
Driftkostnad
1 880 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-06-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.