Eningbölevägen 24 B / Örsundsbro / Enköping

Ett hus med utmärkt planlösning!

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
148 745
Boarea
116.2 kvm
Avgift
4 995 kr/mån
Driftkostnad
1 880 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eningbölevägen 24 B såldes av oss 2014-06-18. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örsundsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett väldigt bra planerat 2-plans bostadsrättsparhus med inredd vind. Här finner ni trädäck med pool där ni kan njuta av sensommarens härliga grillkvällar. Även på husets framsida finns en trallbelagd uteplats så här finns möjlighet att ta del av solen hela dagen.

På entréplan finner ni ett trivsamt kök med en rejäl matplats, stort vardagsrum i vinkel med utgång till inglasad altan med jacuzzi, gästtoalett och en praktisk tvättstuga med groventré. På övervåningen finner ni tre sovrum, allrum och ett badrum. Vinden är inredd och kan med fördel användas som ett extra sovrum alternativt biorum. Fristående garage och förråd.

Huset ligger i lugnt naturskönt läge med tomt mot allmänning. Här bor ni med närhet till bl a Alstabadet, en småbåtshamn med möjlighet till uthyrning av båtplats samt Örsundsbro centrum med bra service och utmärkta pendlingsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.