Gimogatan 11 C / Norra Luthagen / Uppsala

4:a med uthyrningsmöjlighet och balkong i högt fritt läge!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
92,5 kvm
Avgift
4 771 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2017-10-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 4:a i modernt hus från 2016 med hiss från markplan och uthyrningsmöjlighet. Balkong i högt fritt läge som delvis är inglasad. I hallen finns två ytterdörrar monterade vilket möjliggör uthyrning av ett rum och badrum för den som önskar eller att användas som tonårsboende. Vill man istället använda hela lägenheten kan naturligtvis dessa två dörrar hängas av eller hållas öppna.

Genomgående hög standard med kök från Vedum och rostfria vitvaror, parkettgolv och vitmålade väggar. Flera skjutgarderober ger god förvaring i lägenheten. Helkaklade badrum i stilrena färger med spotlights i tak. Hela lägenheten är ljus och skapar ett trivsamt intryck.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. I närområdet kan ni jogga i Stabby, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration