Kumla trädgårdsgata 36 / Danmark / Uppsala

Valfri husleverantör i nytt villaområde

Slutpris
2 400 000 kr
Totalareal
858 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Uppsala Danmarks-Kumla 8:16
Såld
2018-10-09
Bostaden är såld!

Denna tomt på Kumla Trädgårdsgata såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kumla Trädgårdsgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Danmark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att köpa en av 10 tomter, varav 7 redan är sålda, längs Kumla trädgårdsgata som inte är knutna till någon särskild husleverantör. Ett nytt centralt villaområde håller nu på att formas i Danmarks-Kumla med ny villabebyggelse mellan den äldre gårdsbebyggelsen i Övergård och Nergård som för många är känt för populära Landqvist handelsträdgård som är Uppsalas äldsta handelsträdgård. När de nybildade tomterna i området bebyggts kommer de tillsammans med den äldre bebyggelsen utgöra ett bestånd av närmare 50 hushåll i området. Villatomterna ligger skyddat och fint inramade av dels de två höjderna i Övergård och Nergård samt dels av ett par nya höga jordvallar där planteringar kommer anläggas. Läget är mycket strategiskt med korta avstånd till det mesta man möter i vardagen. E4:an når man på mindre än en minut. ICA-Maxi blir till ett "närlivs" på endast 1 km avstånd och hela Boländernas handelsplats ligger ytterligare någon km bort. Danmarks förskola ligger inom 2 km och Danmarks skola (F-5) ligger inom 3 km, skolbuss avgår från villaområdet. Att detta är en attraktivt plats att bo på är inget nytt, en rad utgrävningar i det direkta närområdet har visat att människor bott och verkat här i tusentals år.

Kumla trädgårdsgata är en nyanlagd och asfalterad kommunal gata med gatubelysning, nedgrävt kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns, förberett med kanaler för fiberanslutning och med utplacerade elskåp. Området har detaljplan som medger 2-planshus och en maximal byggnadsyta (på marken) på 30% av tomtytan. Tomtköpet är inte förenat med något krav på särskilt val av husleverantör utan det står köparen fritt att själv välja leverantör eller hustyp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration