Oxhällan 110 / Oxhällan / Alnö / Sundsvall

Vinterbonat, renoverat, fritidshus ett stenkast från havet!

Slutpris
3 230 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
17 100 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Oxhällan såldes av oss 2018-08-22. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Oxhällan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxhällan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva detta smultronställe på Oxhällan/Alnö!

Detta charmiga, vinterbonade, fritidshus om ca 60 kvm ligger vackert inbäddat med havet och stranden som närmsta granne på en härlig tomt om 1075 kvm. Här möts ni av en fantastisk utsikt där ljudet från havets vågor når er upp till huset. Tomtens baksida är kuperad och bidrar både till ett skyddat, privat, läge och ger skydd från eventuell vind.

Huset och tomten erbjuder plats för både familj och vänner och lämpar sig både att tillbringa somrar, högtider och helger i men här går det också utmärkt att bosätta sig permanent! Alla tänkbara bekvämligheter erbjuds med utrustat kök, vardagsrum med slående utsikt och öppen spis, sovrum med havsutsikt, duschrum med WC och ett härligt inglasat uterum.På tomten finns också en vinterbonad gäststuga som även den har samma vackra utsikt. Perfekt om gästerna blir många eller familjen är stor. Ett generöst trädäck med plats för flera sittgrupper binder samman huset och här ute njuter ni också av det mysiga spa-badet.

Tomten är lättskött och utgörs av både skogsmark med blåbärsris samt gräsmatta. För den trädgårdsintresserade går tomten absolut att vidareutveckla med ännu fler planteringar. Med stranden som granne tar ni enkelt ett dopp innan frukost eller när helst andan faller på. Via servitut har fastigheten förutom rätt till bad också rätt till båtlänning. Perfekt för den som vill kunna bruka båt för fiske och härliga dagsturer!

Upplev den fantastiska miljön och sommaren på Alnön redan i år. Oxhällan är ett uppskattat område och ni tar er enkelt hit med bil men för den som hellre reser kommunalt är bussförbindelserna goda med flera turer som passerar per dag.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration