Hemmansvägen 34 / Bondsjöhöjden / Härnösand

Accepterat pris

Slutpris
1 120 000 kr
Boarea
189,5 kvm
Driftkostnad
34 459 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-11-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Hemmansvägen såldes av oss 2017-11-10. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hemmansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bondsjöhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna stilsäkra och rymliga familjevilla! Här råder en varm, trivsam boendemiljö och huset har fina förutsättningar för den aktiva familjen. Huset är tilltalande på många sätt med bl.a. stora öppna umgängesytor med fint ljusflöde, stor altan där man kan njuta av solen hela dagen. Det är gott om förvaringsmöjligheter, närhet till skidspår, motion, skog, natur och lekplatser. Bostaden har flera rymliga sovrum, dubbla duschrum, och flera uteplatser. Husets hjärta förutom den stora härliga balkongen/terrassen, är vardagsrummet med närheten till köket. Idag erbjuder vardagsrummet fantastiska sällskapsytor som rymmer såväl den stora familjen som vänner och grannar.

Praktiskt dubbelgarage med gott om plats för allt och lite till. Detta är helt enkelt den perfekta familjevillan för er som vill ha gång- och cykelavstånd till det mesta såsom hav, centrum, matbutik, skola och förskola. Fantastiskt på alla sätt och vis!

Detta är ett ypperligt familjeboende som inte bör missas! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration