Kvarnsvedsvägen 35 / Nedansjö / Stöde / Sundsvall

Väldisponerad 3:a i markplan.

Slutpris
420 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
6 081 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kvarnsvedsvägen såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Stöde samt även på kvarnsvedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedansjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni en ljus och välplanerad 3:a i markplan om hela 98 m² med härliga social ytor såväl inne som ute på den stora altanen, i direkt anslutning till gräsmatta och bärbuskar.
Gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum. Övernattningslägenhet om 1 rum och kök och dusch/wc finns att hyra för bostadsrättsföreningens medlemmar.

Här bor man lantligt med fina omgivningar.
Tack vare E14 är det endast 25 minuters bilresa till Sundsvall samt 10-15 minuter i vardera riktning till Stöde och Matfors där matvarubutiker, simhallar, vårdcentraler och skolor finns. Busslinje 191 trafikeras dagligen mellan Sundsvall och Ånge. Kort promenad till busshållplats.

Förskola finns i närområdet.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration