Atlasvägen 7

Atlasvägen 7

Slutpris

2 250 000 kr


Övre Bredsand— Sundsvall

Atlasvägen 7


Slutpris
2 250 000 kr

Övre Bredsand— Sundsvall

Attraktivt kedjehus i Övre Bredsand

Nu finns detta hemtrevliga kedjehus på Atlasvägen i Övre Bredsand till salu. Bostaden är fördelad över tre plan. På entréplanet finns en hall, ett sovrum och en trivsam inglasad altan. En halvtrappa upp finns klädkammare, tvättstuga med toalett och ett stort kök med plats för både matbord och barbord. Köket är utrustat med genomgående rostfria vitvaror. Från köket når man den härliga altanen på baksidan av huset. Ännu en halvtrappa upp finns idag två sovrum med möjlighet att dela av och göra tre sovrum. Utgång till den övre balkongen. Badrum med dusch och wc, På det nedre planet finns vardagsrummet med plats för både stor matsalsmöbel och soffgrupp. Även det här rummet går att dela av om man är i behov av flera sovrum. Utgång till den nedre balkongen.

På baksidan av huset finns en fristående uppvärmd sovstuga/hobbyrum kanske för en ungdom eller att användas som ett extra gästrum.
Fastigheten har vidare ett fristående garage med carport och en asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här finns också ett rymligt förråd för exempelvis cyklar och gräsklippare.

Närheten till natur, lekplats, förskola, skola , affär, elljusspår och havet med badplats gör området attraktivt för de flesta. Och gillar du solens strålar så finns altaner och möjligheter att hitta en solplats åt alla väderstreck.

I det här kedjehuset är det verkligen bara att flytta in och börja trivas,

Varmt välkommen att anmäla dig/er för visning


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
47 908 kr/år
Tomtarea
455 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-05-26

Mäklarhuset Sundsvall

Denna kedjehus på Atlasvägen såldes av oss 2021-05-26. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Atlasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.