Fröänge Hagalund 6

Fröänge Hagalund 6

Slutpris

1 550 000 kr


Västra Skedvi - Fröänge— Kolsva— Köping

Fröänge Hagalund 6


Slutpris
1 550 000 kr

Västra Skedvi - Fröänge— Kolsva— Köping

Fräscht bostadshus med närhet till sjön!

Välkomna till denna fastighet med ett fantastiskt läge och stor friköpt tomt om 6369 kvm! Från fastigheten skymtar man vackra Västlandasjön och på tomten hittar man ett gediget och fräscht bostadshus som man kan använda som antingen fritids- eller permanentboende. Huset har en utmärkt och öppen planlösning om tre rum och kök som enkelt kan göras om till fyra! Den största delen av entréplan pryds av vackra oljevaxade trägolv och målade väggar.

I köket finns en vedspis som både är prydlig och användbar och i vardagsrummet finns en värmande insatskamin! Badrummet är rymligt med helkaklad duschplats och tvättmaskin. Sovrummet på entréplan är lagom stort med platsbyggd garderob.

Vidare upp på ovanvåningen har man en vacker utsikt över Västlandasjön och den natursköna tomten. Allrummet på ovanvåningen kan man enkelt göra om till ytterligare två sovrum! I detta hus finns alla bekvämligheter man vill ha!

På tomten erbjuds även en timrad gäststuga från 1867, ett uthus med redskapsförråd, vedförråd, en borrad brunn, minireningsverk samt en stor nybyggd altan i soligt söderläge.

För övrigt ligger Fröänge endast ca 3,5 km från Sundänge där det finns bland annat två fina badplatser och handelsbod under sommarsäsong. Det är även beläget 7 km från Kolsva där det finns vårdcentral, skola, matvaruaffär, bensinstation och restauranger.


Boarea/biarea
85/5,5 kvm
Driftkostnad
12 734 kr/år
Tomtarea
6 369 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-11-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.